Partnerët tanë

Balfin Group një prej investitorëve më të mëdhenj në vend dhe në rajon prezaton Happy Loyalty Program i cili shënon një risi absolute në tregun shqiptar si skema e vetme multi-brand me përfitime të shumëfishta për anëtarët e saj besnikë.

Karta Happy u krijua për t’ju shpërblyer për besnikërinë ndaj brandeve partnere. Programi është i bazuar në blerjet e anëtarëve dhe kombinon markat më të mira në Shqipëri në një skemë të vetme.

Përfitoni sa ju dëshironi!

Duke marrë pjesë në program ju merrni oferta të personalizuara dhe benefite të krijuara mbi nevojat tuaja.

Ka dy nivele të kartës Happy, që ju shpërblen me kupona Happy. Ju mund të zgjidhni nëse dëshironi të jeni pjesë e nivelit të parë ose të vazhdoni mbledhjen e pikëve në mënyrë që të arrini nivelin e dytë.


Pasi të mblidhni 5000 pikë Happy, ju merrni 5 kuponë Happy.

Mënyrat se si mund të bëheni anëtarë Happy.

Një nga karakteristikat e Programit Happy është thjeshtësia.

Kushdo mund të rregjistrohet:

  • Duke shkuar në dyqanin më të afërt

  • Përmes Happy.al website

  • Duke telefonuar Kujdesin e Klientit

Thjesht duhet të plotësoni numrin tuaj të telefonit dhe do të merrni kredencialet për të hyrë në llogarinë tuaj. Pasi të keni përfunduar me sukses aktivizimin e kartës, do të merrni një SMS me kredencialet për t’u loguar në llogarinë tuaj.

Ftoni miqtë tuaj të bëhen pjesë e programit të besnikërisë.

Përfitime të shumëfishta, larmi me shpërblime. Një program besnikërie.

Happy Card është programi më inovativ i besnikërisë i krijuar për t’ju shpërblyer për besnikërinë ndaj markave të tij.

Programi është i bazuar në blerjet e anëtarëve dhe kombinon markat më të mira në Shqipëri në një skemë të vetme.

Që prej fillimit 4 kompani u bënë pjesë e programit, por në të ardhmen akoma më shumë do të na bashkohen.

Si një klient besnik, ju bëheni pjesë e uljeve dhe ofertave speciale që ju ndihmojnë të fitoni më shumë pikë.

 

Pse duhet të bëheni anëtar?