Përfitime të shumëfishta, larmi me shpërblime. Një program besnikërie.

Përfitime të shumëfishta, larmi me shpërblime. Një program besnikërie.

Happy Card është programi më inovativ i besnikërisë i krijuar për t’ju shpërblyer për besnikërinë ndaj markave të tij.

Programi është i bazuar në blerjet e anëtarëve dhe kombinon markat më të mira në Shqipëri në një skemë të vetme.

Që prej fillimit 4 kompani u bënë pjesë e programit, por në të ardhmen akoma më shumë do të na bashkohen.

Si një klient besnik, ju bëheni pjesë e uljeve dhe ofertave speciale që ju ndihmojnë të fitoni më shumë pikë.

 

Pse duhet të bëheni anëtar?

  • Ju do të informoheni për kompanitë pjesëmarrëse dhe ofertat speciale të tyre (koleksione të reja, ulje etj.)
  • Ju mund të kontrolloni vetë pikët dhe përfitimet në Website ose Mobile App.
  • Ju mund të përditësoni të dhënat personale në çdo kohë.
  • Ju mund të zgjidhni nëse dëshironi kartë plastike apo dixhitale.