Mënyrat se si mund të bëheni anëtarë Happy.

Mënyrat se si mund të bëheni anëtarë Happy.

Një nga karakteristikat e Programit Happy është thjeshtësia.

Kushdo mund të rregjistrohet:

  • Duke shkuar në dyqanin më të afërt

  • Përmes Happy.al website

  • Duke telefonuar Kujdesin e Klientit

Thjesht duhet të plotësoni numrin tuaj të telefonit dhe do të merrni kredencialet për të hyrë në llogarinë tuaj. Pasi të keni përfunduar me sukses aktivizimin e kartës, do të merrni një SMS me kredencialet për t’u loguar në llogarinë tuaj.

Ftoni miqtë tuaj të bëhen pjesë e programit të besnikërisë.