Partnerët tanë

Partnerët tanë

Balfin Group një prej investitorëve më të mëdhenj në vend dhe në rajon prezaton Happy Loyalty Program i cili shënon një risi absolute në tregun shqiptar si skema e vetme multi-brand me përfitime të shumëfishta për anëtarët e saj besnikë.

Karta Happy u krijua për t’ju shpërblyer për besnikërinë ndaj brandeve partnere. Programi është i bazuar në blerjet e anëtarëve dhe kombinon markat më të mira në Shqipëri në një skemë të vetme.

5 Kompani duke përfshirë Neptun, Spar, Jumbo, Smart Point dhe marka si Mango, Parfois, Geox, Women's Secret, Okaidi, Prenatal, Cortefiel, Carpisa, Springfield, Golden Point të menaxhuara nga Fashion Group Albania marrin pjesë në program si fillim, por akoma më shumë do të bashkohen në të ardhmen.