Ofertat më të mira në Neptun!

Ofertat më të mira në Neptun!

Nëse blini një TV mund të merrni si dhuratë një Soundbar, Paketën Komfort ose - 30% zbritje në këtë produkt të fundit, një Magic remote, etj.
Zgjidhni një nga smartphone Samsung Galaxy dhe përveç zbritjes do të merrni një cover dhuratë. Ofertat fantastike vazhdojnë në produktet IT si: Laptop, Tablet, Monitor, printer etj.
Gjeni të gjithë Bluetooth Bokset me -10% zbritje.

Starts On
Ends On