AFC_500_Open

AFC_500_Open

Top Optik- 5.000 Lekë zbritje për cdo faturë

Fresh Line- 500 Lekë zbritje për çdo faturë mbi 5.000 Lekë 

Vital Pharma- 500 Lekë zbritje për çdo faturë mbi 5.000 Lekë në produktet për fëmijë dhe dermo-kozmetikë

Farmacia TEG/ Arena- 500 Lekë zbritje për çdo faturë mbi 5.000 Lekë në produktet për fëmijë dhe dermo-kozmetikë

Note: Kuponi mund të përdoret në njërin nga bizneset me sipër

CouponSet Code
default_CouponSet_Code