Bli kur do, paguaj sa do me #TiranaBank!

Bli kur do, paguaj sa do me #TiranaBank!

Bli kur do, paguaj sa do!

Përdor kartat e kreditit VISA nga Tirana Bank dhe duke zgjedhur shërbimin e "Pagesës me këste fikse mujore" mund ta ndash çdo pagesë në këste të barabarta mujore.

Image removed.Vlera minimale e transaksionit është 6,000 lekë/ 50 euro.

Image removed.Numri i kësteve në varësi të përzgjedhjes, nga 2 në 12 muaj.

Përfito edhe ti. Aktivizoje direkt në çdo POS të Tirana Bank!

#TiranaBank, këtu për ju!