31. Si mund të informohem për pikët që kam grumbulluar?

31. Si mund të informohem për pikët që kam grumbulluar?

Ju mund të informoheni mbi historikun e pikëve tuaja nëpërmjet:

·         Përmes  faqes së website: www.happy.al

·         Duke telefonuar Shërbimin e Klientit 044 80 39 99

·         Nga aplikacioni: Happy Loyalty Program

·         Nga adresa e email: loyalty@happy.al

·         Duke vizituar një nga dyqanet e kompanive partnere: Spar, Neptun, Jumbo dhe Fashion Group.