39. Çfarë ndodh me pikat ose kuponët e mi nëse anëtarësimi im skadon?

39. Çfarë ndodh me pikat ose kuponët e mi nëse anëtarësimi im skadon?

Nëse anëtarësia juaj skadon, përfitimet dhe pikët në llogarinë tuaj do të skadojnë automatikisht.