40. Sa pikë më duhen, për të fituar nivelin e dytë?

40. Sa pikë më duhen, për të fituar nivelin e dytë?

Për tu bërë pjesë e nilveit të dytë të shperblimit, ju duhet të akumuloni  10.000 Pikë  dhe fitoni një grup prej 5 kuponësh FALAS, me blerë totale 6000 Lekë, të shpërndara si më poshtë:

·         500 Lekë Spar

·         500 Lekë x 2 Jumbo

·         500 Lekë Fashion Group Albania(Mango, Parofis, Geox, Women’ Secret, Okaidi, Prenatal, Cortefiel, Carpisa, Springfield)

·         4000 Lekë Neptun (për blerje mbi 20.000 Lekë)

 

*(Kuponët kanë afat dy muaj për t’u përdorur që nga momenti i aktivizimit të tyre)